Dokter Bernhard en dokter Manfred en dokter Utker
Het cabareteske humorduo Die Toffe Gasten heeft opnieuw een dimensie toegevoegd aan hun toch al veelzijdige performance. Speciaal voor Noorderzon hebben de twee Groningse helden zich verdiept in het theater. Dat resulteert in een frisse theatershow met gedichten, film en humor. Beweeglijk als nooit tevoren, flitsender dan ooit: tekstuele hoogstandjes en visueel genieten in optima forma. Donderdag 25 augustus, 22:00
.

4 x per jaar een dichtbundel van Die Toffe Gasten voor tien euro
Na succesvolle try-outs tijdens onder meer Dichters in de Prinsentuin zijn de poëtische vakbroeders het unaniem eens: mensen krijgen graag cadeaus. Die Toffe Gasten, nooit te beroerd voor een statement meer of minder, deelden gratis dichtbundels en vriendenboekjes uit en dat viel bijzonder goed in de smaak. Daarom is er nu een service: ieder seizoen een dichtbundel van Die Toffe Gasten in de bus voor de straffe somma van slechts één tientje. Lid worden? Een mailtje is voldoende.

En terwijl u wacht, klikt u hier voor een sfeerimpressie met foto's van de legendarische Van der Hurk Brothers (dans, genomen tijdens een optreden van Die Toffe Gasten)