Van Speijk

Van Speijk online

Archief van ‘Strips’

Mieke en meneer Schut op YouTube

Posted by Stef Stokjens On september - 27 - 2010

Da’s geestig! Mieke en meneer Schut, de twee populaire figuren die te zien waren op de fameuze Van Speijk-feestjes, staan vanaf nu online. Hier aflevering 1:

Alle afleveringen vind je hier.

Meer Han Bolo op YouTube

Posted by Erna Voordien On augustus - 29 - 2010

Er zijn weer een paar nieuwe afleveringen van Han Bolo op YouTube te vinden. Natuurlijk keurig in HighDefinition, zoals dat hoort tegenwoordig, dus ideaal om met de beamer op de muur te projecteren op feestjes.

Han Bolo, de proloog

Posted by Erna Voordien On juni - 25 - 2010

Schrijver & Mankement

Posted by Jan-Hanco Verbogge On maart - 14 - 2010

mulisch

Eerste en algemene bekendmaking

Na ernstige bedreigingen over en weer heeft de redactie van Van Speijk besloten alle exemplaren van het kinderluisterboek Lolita uit de handel te nemen. Het luisterboek, bestaande uit 12 cd’s, een geinige witte snoepstring en lipgloss (die zelfs blijft zitten als je gaat zwemmen) ligt nog tot komend weekend in de winkels. Daarna zal het Lolita-totaalpakket in luxe geschenkverpakking worden teruggehaald. In een reactie op de gebeurtenissen sprak een geëmotioneerde hoofdredacteur over ‘kinderachtig gedrag van anderen’. “De lipgloss komt wel op, maar hoe zit het met al die cd’s? Wij worden niet gecompenseerd, terwijl het ons probleem niet is. Een schande.”

Dammen voor beginners

Posted by Stef Stokjens On augustus - 15 - 2009