Van Speijk

Van Speijk online

Archief van ‘Slider’

Nooit Grappig op je iPhone!

Posted by Redactie Van Speijk On oktober - 18 - 2009

Iedere dag een kakelvers nooitgrappigje bij je ontbijt? Dat kan, met de Nooit Grappig-scheurkalender-applicatie voor je iPhone. Voor 79 eurocent krijg je iedere dag een nieuw nooitgrappigje en kun je de hele afgelopen maand terugbladeren. Haal ‘m hier!

Van Speijk op Twitter!

Posted by Redactie Van Speijk On september - 26 - 2009

Natuurlijk kun je iedere dag naar de website van Van Speijk surfen, de nooit grappige iPhone-applicatie downloaden en Vrind worden van Van Speijk. Je zit dan zeker goed, maarrrrr….. je kunt Van Speijk ook via Twitter volgen. Je krijgt dan om de haverklap nieuws, info en goede raad. Doe mee via van_speijk !

Word ook Nooit Grappig!

Posted by Redactie Van Speijk On augustus - 25 - 2009

Op www.nooitgrappig.com kun je je eigen nooitgrappigjes posten. Laat zien dat je nooit grappig bent en wie weet wordt jouw inzending beloond met een plaatsje in de Gallerij der Groten.

Nooit Grappig!

Posted by Redactie Van Speijk On januari - 1 - 2009

Ken je Nooit Grappig al? Het is iedere dag bij Stenders’ Eetvermaak op 3FM. Dit is het verhaal: in 1998 verscheen de rubriek Nooit Grappig voor het eerst in Van Speijk. ToenVan Speijk in 2001 in Utrecht optrad, stonden Rob Stenders en zijn sidekick Fred Siebelink in het publiek. Zij vonden de nooitgrappigjes zo geestig, dat ze vanaf dat moment ook in Stenders Vroeg te horen waren. Eerst van Van Speijk, later van half Nederland.  En we krijgen er maar geen genoeg van!

Van Speijk?

Posted by Redactie Van Speijk On januari - 1 - 2009

Van Speijk is een papieren tijdschrift uit Groningen, met verhalen, strips en humor. Van Speijk is geen week- of maandblad, maar komt uit als er weer genoeg leuke en interessante bijdragen zijn. Onhandig? Niet als je Vrind van Van Speijk wordt, want dan krijg je alle nieuwe nummers gewoon thuisgestuurd. Lekker verrassend, en weer eens wat anders, want zeg nou zelf: hoeveel leuke post krijg je tegenwoordig nog?
Voor een eerste indruk kun je Van Speijk GRATIS downloaden.

Van Speijk is een papieren underground-tijdschrift uit Groningen, met verhalen,

strips en humor. Van Speijk is geen week- of maandblad, maar komt uit als er weer

genoeg leuke en interessante bijdragen zijn. Het kan dus zo zijn dat er twee

nummers per jaar verschijnen. Geen probleem: als je Vrind wordt van Van

Speijk,dan krijg je automatisch alle nummers in de bus. Kijk bij INFO voor de

details.
Voor een eerste indruk van Van Speijk kun je gratis een voorproefje downloaden.