Van Speijk

Van Speijk online

Archief van juli, 2011

En dit is de nieuwe Van Speijk!

Posted by Stefan Nieuwenhuis On juli - 16 - 2011

van speijk cover 27 grootHiero! Zo ziet de nieuwe Van Speijk eruit. Word nog snel Vrind van Van Speijk en je krijgt het nieuwe nummer thuisgestuurd. De omslag is van Tim Enthoven. Je moet ‘m zien om ‘t te geloven.
Ook in nummer 27 weer veel strips, humor en lifestyle. Met bijdragen van Bas Köhler, Lise Vanlerberghe, Steven Selschotter, Berend Vonk, Dace Sietina (die nu exposeert bij Lambiek in Amsterdam), Michiel van de Pol, Gijs Kast, Sam Peeters, Tonio van Vugt en Wouter Gresnigt, aangevuld met het pseudoniemenhoekje bestaande uit de dames Danibal, Argibald, Bandirah, Stefke Mirakel, De Rustende Jager, Kapreles en Schwantz.
Niet te missen, zouden wij zeggen.

Nog drie weken: Van Speijk 27!

Posted by Redactie Van Speijk On juli - 1 - 2011

Belangrijk nieuws moet je niet tot het einde bewaren, vindt onze hoofdredacteur en daarom komen we nu alvast naar buiten met het verhaal over Van Speijk 27. Het nu al schitterende nummer verschijnt in de derde week van juli. De gebruikelijke tipjes van de sluier slaan we niet over: in Van Speijk 27 vind je onder meer Berend Vonk, Steven Selschotter, Michiel van de Pol, Lise Vanlerberghe, Gijs Kast, Bas Kohler en Dace Sietina. De cover is van Tim Enthoven en natuurlijk is het pseudoniemenhoekje weer van de partij: de dames Dani, Hallie, Argi, Kappie, Bandi en de Rustende. En nog veel meer!
In het nieuwe nummer vind je artikelen, reportages en nieuws over een Friese smaakopera, de actie Gymnastics for Everybody Worldwide, alle ins en outs van een mening en het hebben ervan, de Boom Effect Analyse en het vreselijke verhaal van Boomer, de Jack Russell uit Kruithoven.
Van Speijk kost 3,95 in de winkel. Word nu Vrind van Van Speijk en je krijgt ‘m thuisgestuurd!