Van Speijk

Van Speijk online

Archief van oktober, 2016

Knaller van jewelste! Van Speijk 29, 30 en 31 in de herdruk!

Posted by Redactie Van Speijk On oktober - 23 - 2016

cover-29-30-31-van-speijk-background Ja mensen, dat was even schrikken voor de feestcommissie van Van Speijk. Zoals iedereen weet bestaat Van Speijk in 2016 twintig jaar en dat is een feestje waard. U kent ons. Plannetjes gemaakt, schepje erbovenop, nog meer plannen, en zie: deze zomer verscheen een uniek trionummer van Van Speijk, dat zo’n succes werd dat het meteen uitverkocht.

Fijn nieuws natuurlijk, maar ook een hoop gedoe, want we kregen veel meldingen van lezers en fans die teleurgesteld waren. Niet dat het onze schuld was, maar toch. Dus met extra gepaste trots melden we dat het jubileumnummer 29-30-31 vanaf nu weer gewoon verkrijgbaar is.

Maar even terug naar het begin. Van Speijk bestaat dus 20 jaar en daarom hadden wij van de redactie bedacht dat het leuk zou zijn om drie nummers tegelijk uit te geven, in een speciale leporello-formaat, ook wel accordeon-formaat genoemd. Kort gezegd: een omslag in de vorm van een W en in iedere vouw een nummer van Van Speijk. Zoals u op de foto kan zien. van-speijk-leporello-van-boven

Voor wie het nog niet weet: Van Speijk 29-30-31 bevat zestig pagina’s en kost 4,95. Met onder meer Loving Old People, frisse avonturen van Han Bolo, het internationale experiment van het Europese gedicht en daarnaast veel lifestyle, politiek en gezellige onderwerpen voor de herfst en de winter.

Een nummer bestellen kan heel eenvoudig door een berichtje te sturen naar contact [@] van-speijk [.] nl  En niet piepen als deze oplage ook weer uitverkocht is, want er zit een limiet aan ons enthousiasme.

Tot slot nog het antwoord op de FAQ over de omslag: de acht tekeningen die samen het omslag van de Van Speijk-leporello vormen zijn de winnaars van de prijsvraag “Van Speijk bestaat twintig jaar, maak jij een mooie portrettekening?” Gefeliciteerd aan alle winnaars.