Van Speijk

Van Speijk online

Zone5300-lezer, fijn dat u er bent!

Posted by Redactie Van Speijk On april - 10 - 2010

Dat was een lekkere surprise voor de Zone5300-abonnee: zij hebben niet alleen de gloednieuwe Zone5300 in de bus gekregen, maar ook Van Speijk 26. Gewoon als cadeau erbij, en ongevraagd bovendien. Kortom: kom maar op met uw mening! Was het een leuke verrassing? Vervelend? Heeft u het naar de zin gehad met de strips? En de verhalen? Kunnen wij u binnenkort verwelkomen als Vrind van Van Speijk? Of piekert u daar niet over? Laat het ons weten.
De 3 leukste reacties verdienen een gratis abonnement op Van Speijk.

(Deze actie geldt tot 4 mei 2010)

6 Responses to “Zone5300-lezer, fijn dat u er bent!”

 1. Saskia says:

  Ontzettend leuk!
  en… mijn vriend vervelen met de nooit grappig uit van Speijk is nooit grappig
  Ik buikpijn van het lachen en hij keek steeds moeilijker! haha

 2. Thijs says:

  Altijd grappig.

  En als ik niet win… betaal ik dat abonnement wel. Ik laat het er niet bij zitten!

 3. Duncan says:

  Ik heb heerlijk gelachen om Van Speijk. Mijn humor. Heb inmiddels bij Lambiek ook nummer 25 gevonden… Ga zo door!!!

 4. Erna Voordien, redactie Van Speijk says:

  Op de redactie van Van Speijk zijn we erg te spreken over de loftuitingen die we van jullie krijgen. Dat doet ons deugd. We weten nu steeds zekerder dat we op de goede weg zitten met Van Speijk.
  Inmiddels al veel nieuwe Vrinden erbij en straks nog drie extra, vanwege de prijsvraag. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer 4 mei. Dan weten we wie er een gratis Vrindschap heeft gewonnen.

 5. wim says:

  weken gezocht naar die ene schrandere opmerking over van speijk, om toch maar zeker de prijs te winnen. maar helaas. ik ben op niets kunnen komen dat me recht geeft op de overwinning. het spijt me. ik had gehoopt dat ik het beter zou doen. nu voelt het alsof ik mijn kansen niet volledig heb kunnen benutten.

 6. Erna Voordien, redactie Van Speijk says:

  Oké Saskia, Thijs en Wim: stuur ons even jullie postadressen, zodat jullie de komende drie nummers in de bus krijgen. En gefeliciteerd hè.

Leave a Reply