Van Speijk

Van Speijk online

Het laatste nieuws op een rijtje

Posted by Redactie Van Speijk On juni - 13 - 2010

dieptewerkingVan Speijk 26 is uit. Kijk hier voor de eerste reacties en de inhoud. Bestel ‘m nu!

Binnenkort op YouTube: de videootjes van Han Bolo. In zestien afleveringen zien we of Han Bolo terugkeert uit de orbit. Om alvast in de stemming te komen: het boekje Hallo Han Bolo, met daarin de eerste zes afleveringen, is herdrukt en is gratis bij bestelling van Van Speijk 26.

Dan liever de lucht in, het beste uit Van Speijk 1 -16, is weer voorradig.
Voor slechts 10 euro (inclusief verzendkosten) krijg je 200 pagina’s hoogtepunten: strips, humor en lifestyle. Haal in huis dat boek, ideaal voor op vakantie! Let op de speciale aanbieding: Van Speijk 26 + Hallo Han Bolo + Dan liever de lucht in (samen 250 pagina’s) voor slechts 12,50! Kijk in de Shop hoe je bestelt!

Leave a Reply