Van Speijk

Van Speijk online

Van Speijk 27, de details

Posted by Stef Stokjens On september - 12 - 2010

tonny is niet blij met de hoofdprijsEr wordt op de redactie van Van Speijk weer hard gewerkt aan het nieuwe nummer van Van Speijk. De spreekwoordelijke tipjes van de sluier zijn deze keer bijdragen van Berend Vonk, Bandirah, Rob Derks en een duobijdrage van Dieter Van der Ougstraete en Peter Moerenhout. Maar natuurlijk ook verhalen, reportages, nieuws en thematische pagina’s, zoals een pagina over het hebben en houden van een mening, een pony en een bijenfarm.
Ook in de nieuwe Van Speijk een uitgebreide nabespreking van het verleden en een blik in de toekomst.
Verder misschien een interview met Tonny Grielaers uit Venlo, onze prijswinnaar uit Van Speijk 26. Wij zeggen nadrukkelijk misschien want zeker weten doen we het niet: Tonny was niet zo te spreken over de hoofdprijs (zie foto).
De nieuwe Van Speijk staat gepland voor de kerstvakantie.
Nog meer leuk nieuws: de opvolger van de succesvolle Van Speijk A Gogo (met cd) staat gepland voor het voorjaar van 2011: Van Speijk Hiteksplozie (met cd). Natuurlijk gratis voor alle Vrinden van Van Speijk!

Leave a Reply