Van Speijk

Van Speijk online

Sjamaan Searching D. in problemen

Posted by Jan-Hanco Verbogge On september - 20 - 2010

In het Oostenrijkse Fesslfosseln is gistermiddag een 54-jarige inwoner van Bennebroek aangehouden. Volgens de politiecommissaris van het Kriminal-Amt Kreis Launen was de Nederlander bezig met ongeoorloofde activiteiten. De man, Arie S., die een esoterisch bestaan leidt, heeft verklaard zijn klankschaal via de Oostenrijkse methodiek te willen transmuteren. Er werd in de wikkelrok van de man bij zijn aanhouding inderdaad een klankschaal aangetroffen. Volgens de ambassadeur van Oostenrijk in Nederland, Fotzi Fixbauer, zal het allemaal met een sisser aflopen. ‘Ons wetboek zegt niets over transmutatie naar Oostenrijks model van klankschalen. Hij zal worden vrijgesproken.’ Of de Bennebroeker ook zijn 800 kilo zware klankschaal met een diameter van drie meter zeventig terugkrijgt, is de vraag.
happy family op de bankAanwezigheid van het gevaarte heeft er de afgelopen dagen voor gezorgd dat inwoners van Schlempkrage en het naburige Sankt Bully alleen naar de Kalmukkische staatstelevisie kunnen kijken. De NASA heeft ook al geklaagd vanwege de invloed van de klankschaal op vliegroutes en navigatiesatellieten. De Bennebroeker, ook bekend onder zijn religieuze naam Sjamaan Searching D., gaat in een hoger beroep als hij Oostenrijk zonder klankschaal moet verlaten. ‘Het zal één grote kosmische knoop worden,’ aldus de sjamaan, ‘die Oostenrijkers weten nergens wat vanaf, behalve van chocola maken.’ De regering van Zwitserland heeft verontwaardigd gereageerd op de uitlatingen van de sjamaan over chocola. Van Oostenrijkse zijde werd te laat gereageerd, wat uitmondde in hoongelach van de regering van Macedonië, die toevallig in de buurt was.

Op de foto vlnr: Ricardo S., Chantalla S., Greet de J.-S. en de gedupeerde Arie S., alias Sjamaan Searching D.

Leave a Reply