Van Speijk

Van Speijk online

Luchtdrumkampioen komt uit Nieuw-Zeeland

Posted by Jan-Hanco Verbogge On november - 14 - 2010

Maarten de Saeger Dikkewis
Het Wereldkampioenschap Luchtdrummen in het Amerikaanse Utah is gewonnen door de 36-jarige Mike Staple uit Nieuw-Zeeland. Hij bleef de concurrentie ver voor. Staple wist vooral te overtuigen met een strak uitgevoerde solo op 26 toms, waaronder de als zeer lastig bekend staande uncletom. Het unieke en uiterst geraffineerde cymbalenspel van de Japanner Kariaki Matsumoto zorgde voor de zilveren plak. Het brons was voor de inventieve Canadees John McCloud, die er zelfs klankschalen en een zesdelige gong bijsleepte. De prijzen werden uitgereikt door Cindy Nielsen, winnares van het Wereldkampioenschap Luchtmedailles Omhangen.

Radiopresentator met schrik vrij

Radiopresentator Harry van Vrije Radio de Ampel is gistermiddag lelijk ten val gekomen toen hij de singletjes Aa – Aj terug wilde zetten in de kast. De onfortuinlijke presentator struikelde over de singletjes Ka – Kw en raakte daarbij bekneld tussen de singletjes Po – Pr en Da – Du. Harry werd korte tijd later gevonden door zijn vrouw, toen zij de singletjes Ka – Kw wilde opbergen. Zij kon hem bevrijden nadat ze het complete oeuvre van Al di Meola van Harry’s hoofd had verwijderd.

illustratie: Maarten de Saeger (*)

Radiopresentator Harry van Vrije Radio de Ampel is gistermiddag lelijk ten val gekomen toen hij de singletjes Aa – Aj terug wilde zetten in de kast. De onfortuinlijke presentator struikelde over de singletjes Ka – Kw en raakte daarbij bekneld tussen de singletjes Po – Pr en Da – Du. Harry werd korte tijd later gevonden door zijn vrouw, toen zij de singletjes Ka – Kw wilde opbergen. Zij kon hem bevrijden nadat ze het complete oeuvre van Al di Meola van Harry’s hoofd had verwijderd

Leave a Reply