Van Speijk

Van Speijk online

Vrouw weigert scheiding om kilo’s

Posted by Jan-Hanco Verbogge On januari - 22 - 2011

whitney houston met shuttleEen 33-jarige inwoner van Gieten wil scheiden van zijn vrouw omdat die inmiddels het buitennissige gewicht van 190 kilo heeft bereikt. De vrouw weigert echter te scheiden omdat de reden van de man niet deugt, aldus de advocaat van de vrouw, Schlomo Rosenblatt van Rosenblatt Schmeckl & Jacobi Advocaten. De man zegt hippo-allergeen te zijn en dat is geen officiële ziekte volgens Rosenblatt.
De echtgenoot zegt last te hebben van braken, constipatie en moedeloosheid en schrijft dat toe aan zijn hippo-allergie. Volgens zijn raadsman, Joshua Polak van Advocatenkantoor Van Praag, Cohen, Sjimme & Jossef, vermeed zijn cliënt reeds op vierjarige leeftijd zorgvuldig de nijplaarden tijdens dierentuinbezoek, iets dat hij zijn vrouw meermalen heeft voorgehouden. De vrouw zegt zich slachtoffer te voelen en is slechts bereid af te vallen als haar man wat aan zijn hippo-allergie laat doen.

Leave a Reply